sunnuntai 25. elokuuta 2013

Inssilandiassa kaikki hyvin

Jep, jep. Taas se vanha virsi siitä, kuinka aika kuluu nopeasti. Yli kuukausi edellisestä postauksesta. Ei suinkaan ole tarkoitus, että blogihiljaisuutta olisi lainkaan, (saatika noin pitkään), mutta elämä on.

Mutta kuten otsikko jo kertoo, kaikki on hyvin. Kädet ovat täynnä työtä. Ei kun siis lomailua, koska monien mielestä olen edelleen äitiyslomalla. Heh. Nyt on siis kuitenkin menossa vanhempainvapaa, ja parin kuukauden päästä hoitovapaa. Ei tullut pikaista piipahdusta töihin (taaskaan!), koska YT: t ja toimipisteen lakkautukset. Olen siis noin kaksi ja puoli vuotta hoitovpaalla ja palaan sitten töihin saamaan potkut. Hmph! Kaikki minun kollgani ovat saaneet potkut, joten se on edessä minullakin. Saattaa tietenkin olla, että saan jäädä firmaan toisella työnimikkeellä, mutta sen näkee sitten.

Välillä on ikävä duuniin, mutta vielä on ihana olla kotona näiden kahden täystyöllistäjän kanssa. Prinsessa Rimpula päätti äsken haluta vähän iltamaitoa, joten näpyttelen tämä kymmenen sormen sijaan muutamalla. Hidasta ja raivostuttavaa puuhaa! Tästä muuten johtuu blogihiljaisuuskin. Rimpula on lähes aina tässä sylissäni, joten toinen käteni on jumissa hänen allaan. Ihana prinsessa tykkää olla lähellä. Tosi lähellä. Ihan ihossa kiinni. Melkein koko ajan. Pikku Mussukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti