tiistai 29. tammikuuta 2013

40+0

Eilen se koitti! Laskettu päivä! Nyt on raskausviikot täynnä, ja vauva viihtyy edelleen vatsassa. Hyvä, että lasketuksi ajaksi määritellään laskettu päivä +/-2 viikkoa. Muutenhan tässä saattaisi muuttua malttamattomaksi...

Olo on edelleen mitä mainioin. Viime viikkoina on alkanut tulla vähän turvotusta. Lisäksi kädet ovat muuttuneet kömpelöiksi. Pudottelen pikkuesineitä käsistäni monta kertaa päivässä. Nämä ovat itseasiassa pitkästä aikaa raskausoireita. Päivittelin niitä viime syksynä, ja tässä välissä ei tosiaan ole tullut muita oireita.

Edelleenkään ei ole liitoskipuja tai selkäsärkyä, joita oli todella paljon esikoisen odotusaikana. Nyt viimeisinä neljänä yönä on ollut vähän närästystä. Siihen on auttanut yksi Rennie-tabletti. Niitä on ostettu tähän taloon Haaveilijaa varten, mutta pääsinhän minäkin niitä käyttämään.

Mutta olo on uskomattoman hyvä ja yllättävän ketterä. Sukat menevät jalkaan ilman suurempaa sähellystä, pikkuesineet nousevat lattialta hitaasti mutta varmasti. Ei ole suonenvetoa, yöllä ei tarvitse nousta pissalle ja jos yöllä närästää niin ei tarvitse kuin laittaa yksi Rennie suuhun ja nukahdan uudestaan.

Saattaapi olla, että vauva viihtyy vielä tovin vatsassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti