lauantai 26. tammikuuta 2013

Sairastua vai synnyttää?

Mies tuli eilen kotiin kesken työpäivän. Hänellä oli heikko olo jo aamulla, mutta lähti siitä huolimatta iltavuoroon. Eihän hän siellä montaa tuntia pystynyt olemaan vaan tuli kotiin lepäämään.

Nyt sitten tänään tuo Vauhtihirmu on ollut ihan hassulla tuulella. Hän ei ole halunnut syödä oikeastaan mitään koko päivänä. Yöunille nukahti jotenkin, mutta heräsi sitten parin tunnin unien jälkeen. Ja istuu nyt tässä minun vieressäni.

Ja minä olisin mielelläni viettänyt koko päivän sohvalla vaakatasossa. Onneksi suurimman osan päivää olenkin saanut viettää siten. Ja olisin mielelläni mennyt aikaisin nukkumaan. Mutta juuri kun minä hiippailin sänkyyn, poika heräsi. Eikä nukahtanut millään uudestaan. Nyt siis istumme täällä olohuoneessa kirjoittamassa blogia ja katsomassa Mauri Kunnaksen Joulupukki ja Noitarumpua.

Lämpöä tai kuumetta pojalla ei ole, mutta jokin tässä mättää. Mutta mikä? Kuulemma hän ei ole mistään kipeä (osaa yleensä sano, minne sattuu), joten olisikohan jokin epämääräinen ikävä olo koko kropassa? Haaveilijalla on kuulemma sellainen ikävä olo ja heikotus. Mikähän tauti tästä puhkeaa?

Ja saanko minäkin saman vai kuinka tässä käy? Onko tämä väsymys ihan vain perus viikonloppuväsymystä arkiviikon tsemppaamisen jälkeen? Yhdellä ystävällä oli kuulemma todella vetämätön olo päivää ennen kuin lapsivedet menivät...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti