tiistai 26. kesäkuuta 2012

Loman odotusta

Haaveilijalla on enää tämä viikko töitä. Sen jälkeen alkaa LOMA! IHANAA! Ohjelmassa on kaikkea kivaa. Ensin miehellä on vuorossa kalastusreissu, mutta sen jälkeen lähdemme kaikki yhdessä meren taakse Ruotsiin sukuloimaan. Asumme täällä läntisellä rannikolla ja lähin laivareitti yli kulkee Vaasasta Uumajaan. Vierailupaikkamme sijaitsee noin sata kilometriä Uumajasta, joten saamme hieman ihailla Höga Kustenia ennen kuin majoitumme aivan sen keskelle saaristoon. Siitä tulee ihanaa!

Sitten kun palaamme Ruotsista, matkailemme vähän täällä kotimaassa. Menemme muun muassa Muumimailmaan! Olen tänä iltana surffaillut Muumimaailman nettisivuilla. Ja voin myöntää, että taidan odottaa sitä reissua tällä hetkellä enemmän kuin Vauhtihirmu. Vauhtihirmu innostuu kyllä joka kerta, kun hänelle puhutaan Muumimaailmasta. En kuitenkaan tiedä, kuinka konkreettista reissun odottaminen on noin pienelle. Eiköhän paras hetki koita sitten siellä paikan päällä. Ja sitten jälkeen päin reissua muisteltaessa.

Ja Turun Saaristo-Muumimaailma seikkaulureissun jälkeen suuntaame kohti Helsinkiä. Siellä saamme yöpyä rakkaan siskoni luona. Helsingin ohjelmaa ei ole vielä kummemmin suunniteltu, mutta ainakin Lintsillä pitää käydä. Eiköhän sieltä lyöty jonkilainen possujuna Vauhtihirmun kokoiselle pikku nassikalle. Helsingistä palattuamme saammekin sitten nauttia lähialueiden kesätarjonnasta ja omasta mökistä. Ihanaa tämä loman odottaminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti