sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tasaista arkea ja kaikkea muuta

Päiväunet ovat pysyneet poissa. Vauhtihirmulle on ehkä iskemässä flunssa, joten katsotaan miten jatkossa käy. Nyt kuitenkin nukutaan edelleen noin 12 tuntia yössä ja päivät menevät rauhalliseen tahtiin kotona. Hirvenmetsästys alkoi eilen, joten miestä ei ole hirveästi kotona näkynyt. Ensi viikolla hänellä on iltavuoro, joten sitten he pääsevät pojan kanssa avoimeen päiväkotiin.

Sitten eilen tapahtui jotain aivan erilaista. Teimme tarjouksen metsäpalstasta! Sellaisesta metsäpalstasta, jolle voi rakentaa omakotitalon. Unelma maalla asumisesta on iskenyt mieheen entistä lujempaa. Tämä metsäpalsta sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päästä tästä kaupungista, jossa nyt asumme. Eli emme me aivan umpimetsään ole muuttamassa.

Tai siis emme EHKÄ ole muuttamassa aivan umpimetsään. Tontista käydään nimittäin suljettu tarjouskilpailu. Me teimme omasta mielestämme sopivan reilun tarjouksen, mutta eihän sitä koskaan tiedä, tuleeko muita tarjouksia tai kuinka suuria ne ovat. Tarjouskilpailu menee umpeen maanantaina, joten vielä pari päivää pitää odottaa.

Ensi viikolla saamme jännittää monenlaista, koska torstaina meillä on uusi ultra-aika. Olemme miehen kanssa aina puhuneet joko kahdesta tai kolmesta lapsesta (mies kahdesta, minä kolmesta). Nyt kuitenkin meistä molemmista tuntuu, että tätä rumbaa ei haluaisi tehdä enää kertaakaan. Mutta toisaalta, minä haluasin ison lauman lapsia. Vaikka kuusi! Kunhan minun ei tarvitse olla niin usein raskaana!Joten en usko, että meille kolmea enempää tulee koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti