torstai 10. toukokuuta 2012

Luvassa unettomia öitä?

Siitelpölyallergia. Tarvitseeko muuta sanoa? No sanotaan nyt jotain.

 Odotettavissa pahin koivun siitepölykevät 20 vuoteen. Mies muistaa vielä tuon kevään -93. Hän ei päässyt edes kouluun silloin, koska allergiaoireet äityivät niin pahoiksi. Tällä hetkellä tuo siippa kröhii, yskii ja pärskii. Hänen hengityksensä vinkuu ja kuume on noussut 38:an. Allergian kylkeen on ilmeisesti iskenut nuha-kuume.

Onneksi poika on vielä suht hyvässä kunnossa. Hän vain yskii ja pärskii. Ja kärsii pääkivusta. Suppopaketti on siis kaivettu esille. 

Minä en yleensä kärsi siitepölyallergiasta, mutta tänä vuonna minunkin silmiäni on kirvellyt muutamana päivänä. On muuten ollut "jännää" huomata, että poika hieroo silmiään samoina päivinä, kun minun silmiäni on kirvelllyt. Jännää se on siksi, että poika ei osaa oikeastaan kertoa milloin hänellä on allergiaoireita. Ja silmien hierominen on aika helppo tulkita väsymykseksi. Ja hän ei siis matkinut silmien hieromista minulta, koska minä en meikit kasvoilla hiero silmiäni vaikka niitä kuinka kutittaisi.

Onneksi pojalla ei ole yhtä paha allergia kuin miehellä. Täällä kuitenkin valmistaudutaan tuon nuha-kuumeen takia unettomaan yöhön.

Tulipas epätasainen teksti. Pahoittelen. Seurasin toisella silmällä jääkiekkoa. HYVÄ SUOMI!



Ja tiedättekö muuten mitä? Sitten kun koivun siitepölymäärät laskevat, on heinän vuoro. Ja kun ne alkavat mennä ohi, pujo iskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti